Milojević: Završeni radovi na atarskom putu u Prigrevici

U Prigrevici su završeni radovi na uređenju atarskih puteva. Tim povodom, održana je konferencija za medije na kojoj je govorio pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, Jevto Milojević. 

Kako saznajemo od Milojevića, ovo je samo jedan u nizu atarskih puteva koji će se raditi u apatinskoj opštini, a vrednost investicije je 31 milion dinara, od čega je lokalna samouprava iz budžeta odvojila 17 miliona, dok je je preostali novac obezbedio Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu.
 
 
 
 
- Radovi u Prigrevici su završeni. Ostalo je da se urade još bankine sa obe strane i upojni kanali koji će drenažom trpeti višak vode sa njiva i odvoditi ih. U planu je da se uradi 13 atarskih puteva u svim selima i gradu Apatinu. Sutra bi trebalo da se uradi drugi sloj asfalta na atarskom putu u Sonti i time bi bili dovršeni radovi i na tom gradilištu, rekao je Milojević.
 
Pomoćnik predsednika opštine za investicije je dodao da će početkom naredne nedelje biti završeno uređenje ulice Majora Tepića u Apatinu.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar