lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.2017.
Autor: Jelena

Milojević: Ralizacija svih projekata u opštini teče po planu

Društvo

Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, rekao je za 025info kako je većina investicija koje su predviđene za 2017. godinu ili pri kraju ili su već završene.

Pored završetka prve polovine projekta ulice Petefi Šandora, na mestu nekadašnje pijace, Milojević se osvrnuo i na radove koji su u toku.
 

- Podbušivanje u ulicama Dimitrija Tucovića i Prigrevačkoj je završeno. Tu nam ostaje da uradimo lakši deo posla, a tiče se spajanja korisnika na mrežu. Iskreno se nadam da će nas vreme poslužiti, kako to ne bismo morali ostavljati za mart mesec, rekao je pomoćnik predsednika opštine za investicije i dodao da svi ostali radovi takođe teku po planu. 
 

- Uradili smo i sliv Dunavac 2, do ulice Nikole Tesle. Takođe, dobili smo i sredstva u iznosu od 25 miliona dinara za radove od ulice Nikole Tesle do stambenih zgrada u S-ovima. Izgradnja jaslica teče po planu i sada sa sigurnošću mogu da kažem da će na proleće ovaj objekat biti gotov i da će se tako zaokružiti priča o ulaganjima koja su ove godine u Apatinu oko milion eura, istakao je Jevto Milojević.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Klubu za stare u Apatinu održana je radionica izrade novogodišnjih ukrasa. Radionica je organizovana zahvaljujući saradnji Kluba...

Odeljenje za obrazovanje Gradske uprave grada Sombora obaveštava javnost da trenutno radi na izradi Elaborata o mreži osnovnih...

„Za nas jeste važno da Sombor bude, na neki način, prepoznat u fokusu i nacionalnih zajednica koje ovde...

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka. -...

U subotu se na Fruškoj gori odigrala prava drama i spasavanje dvojice mladića. Kako piše portal "NS uživo",...

U subotu je u Svečanoj sali opštine Кula održana dodela besplatnih auto-sedišta, za koje je lokalna samouprava izdvojila...