lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.2017.
Autor: Jelena

Milojević: Ralizacija svih projekata u opštini teče po planu

Društvo

Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, rekao je za 025info kako je većina investicija koje su predviđene za 2017. godinu ili pri kraju ili su već završene.

Pored završetka prve polovine projekta ulice Petefi Šandora, na mestu nekadašnje pijace, Milojević se osvrnuo i na radove koji su u toku.
 

- Podbušivanje u ulicama Dimitrija Tucovića i Prigrevačkoj je završeno. Tu nam ostaje da uradimo lakši deo posla, a tiče se spajanja korisnika na mrežu. Iskreno se nadam da će nas vreme poslužiti, kako to ne bismo morali ostavljati za mart mesec, rekao je pomoćnik predsednika opštine za investicije i dodao da svi ostali radovi takođe teku po planu. 
 

- Uradili smo i sliv Dunavac 2, do ulice Nikole Tesle. Takođe, dobili smo i sredstva u iznosu od 25 miliona dinara za radove od ulice Nikole Tesle do stambenih zgrada u S-ovima. Izgradnja jaslica teče po planu i sada sa sigurnošću mogu da kažem da će na proleće ovaj objekat biti gotov i da će se tako zaokružiti priča o ulaganjima koja su ove godine u Apatinu oko milion eura, istakao je Jevto Milojević.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U organizaciji Zavičajnog udruženja Ličana ,,Nikola Tesla'' iz Apatina, po peti put za redom, u Banji Junaković je...

U Beogradu je u četvrtak, 22. februara, počeo 40. po redu Međunarodni sajam turizma. U pitanju je najuspešnija...

U skladu sa akcijom besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, u nedelju, 25. februara,...

Povodom dana žena, u petak, 09. marta, sa početkom u 20 sati, u restoranu Banje Junaković biće organizovan...

Grad Sombor, Somborski edukativni centar i Somborski omladinski Boom upućuju poziv mladima uzrasta 15 do 30 godina sa...

Komisija za raspodelu sredstava u oblasti sporta u 2018. godini utvrdila je predloge za sufinansiranje naknada za stručno...