lokacija: Apatin
objavljeno: 30.11.2017.
Autor: Jelena

Milojević: Ralizacija svih projekata u opštini teče po planu

Društvo

Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine Apatin za investicije, rekao je za 025info kako je većina investicija koje su predviđene za 2017. godinu ili pri kraju ili su već završene.

Pored završetka prve polovine projekta ulice Petefi Šandora, na mestu nekadašnje pijace, Milojević se osvrnuo i na radove koji su u toku.
 

- Podbušivanje u ulicama Dimitrija Tucovića i Prigrevačkoj je završeno. Tu nam ostaje da uradimo lakši deo posla, a tiče se spajanja korisnika na mrežu. Iskreno se nadam da će nas vreme poslužiti, kako to ne bismo morali ostavljati za mart mesec, rekao je pomoćnik predsednika opštine za investicije i dodao da svi ostali radovi takođe teku po planu. 
 

- Uradili smo i sliv Dunavac 2, do ulice Nikole Tesle. Takođe, dobili smo i sredstva u iznosu od 25 miliona dinara za radove od ulice Nikole Tesle do stambenih zgrada u S-ovima. Izgradnja jaslica teče po planu i sada sa sigurnošću mogu da kažem da će na proleće ovaj objekat biti gotov i da će se tako zaokružiti priča o ulaganjima koja su ove godine u Apatinu oko milion eura, istakao je Jevto Milojević.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Danas su započeti radovi u ulica Majora Tepića koja je jedina ulica u Apatinu koja nije završena. Radiće...

Opštinsko veće opštine Odžaci usvojilo je zaključak o objavljivanju javnog poziva za podnošenje predloga kandidata za dodelu nagrade...

Jedne od najmodernijih i najlepših jaslica u Srbiji od 03. septembra su počele da rade u Apatinu. Radovi...

Velikan koji je bio jedan od utemeljivača moderne Srbije, čovek koji je po mnogo čemu u srpskoj sredini...

Radnici somborskog „Zelenila“ okončali su krajem prošle nedelje izgradnju dečijeg igrališta u Kolutu, pa će tako i ovdašnji...

Akcija "Udomi ne kupuj" po svim pokazateljima daje dobre rezultate. Samo tokom prošle nedelje iz Somborskog prihvatilišta je udomljeno...