Milan Škrbić ekskluzivno za 025info: Završen projekat za rekonstrukciju Pristana. Sledeći korak – kruzeri u Apatinu
Pre nekoliko dana je  završen idejni, i glavni izvođački projekat za rekonstrukciju Pristana. Tim povodom Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, je dao izjavu za 025info televiziju pri čemu je rekao da bi rekonstrukcija pristana bila samo deo aktivnosti na Dunavu koje treba da donesu prosperitet celom regionu.
 
Već se vode konkretne aktivnosti za razvoj kruzerskog turizma, a uz ovu značajnu oblast paralelno će se raditi o razvoju privrednih potencijala pre svega uz Dunav, istakao je Škrbić. 
 
Po njegovim rečima  urađen je kvalitetan film o potencijalima privrede u opštini Apatin koji je otišao u međunarodnu razmenu u preko 20 zemalja Evrope, gde je predstavljena  buduća Luka i Slobodna zona. Ova vrsta promocije je dobila podršku Vlade i resornih ministarstava. 
 
Korišćenjem  Dunava i idealnim položajem Apatina uz razvoj kruzerskog turizma, paralelno sa izgradnjom luke razvijaće se i industrijski potencijali Slobodne zone.  
 

Luka, Slobodna zona, Pristan i kruzerski turizam je budućnost Apatina koji će doprineti razvitku ne samo apatinske opštine, pokrajine već i Republike Srbije, naglasio je predsednik opštine Apatin Milan Škrbić. 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar