Milan Ćopić: Vikend pred nama praznik za ljubitelje ribolova

Narednih dana, u okviru 55. Apatinskih ribarskih večeri, ljubitelji reke i ribolova moći će da uzmu učešće i uživaju u nekoliko zanimljivih događaja.

U subotu, 07. jula, sa početkom u 7 sati, biće održana ,,Zlatna bućka Apatina''. Takmičenje će trajati do 13 sati, nakon čega će uslediti merenje ulova, a odmah potom i svečani ručak uz uručenje nagrada.
 
U nedelju, 08. jula, sa početkom u 8 sati u USR ,,Bucov'' organizovaće pecanje za decu do 16 godina. 
- U pitanju je Otvoreno prvenstvo Apatina za decu, a za najbolje smo obezbedili pehare i medalje. Sva deca, kako iz Apatina, tako i iz okoline, mogu se prijaviti svakog dana u prostorijama Udruženja, Dunavska obala bb, ili na fb stranici USR ,,Bucov'' Apatin, ili putem telefona 025/779-670. Pecanje će biti održano na staroj stazi na Motelu i ne može loše proći, s obzirom na to da će prethodni dan (subota), riba već biti dobro nahranjena jer tad imamo pecanje ,,Zlatna ribica 2018'' na istom mestu, rekao je Ćopić za 025info web portal.
 
Za ,,Zlatnu ribicu 2018'' ove godine će se takmičiti ribolovci iz 4 zemlje: Srbije, Hrvatske, BiH i Mađarske. Ukupno je prijavljeno 20 ekipa od po 3 takmičara, što je ukupno 60, plus vođe puta i ostali pratioci i gosti, što će u ukupnom zbiru biti oko 100 ljudi. Pecaće se od 8 do 13 sati, s tim što pripreme počinju već od osam. 
 
Prema Ćopićevim rečima, dolaze izuzetno jake ekipe, među kojima su prvaci BiH, fantastične ekipe iz Mađarske, kao i najbolje ekipe iz naše zemlje i susednog Osijeka. 
- Izuzetna mi je čast da naglasim da ćemo na takmičenju za  ,,Zlatnu ribicu'' ugostiti i ovogodišnjeg svetskog prvaka u kategoriji veterana, a koji je iz Srbije, a u subotu uveče, 07. jula, na Trgu Nikole Tesle, proglasićemo i najpecaroša, onog ko je od prošlogodišnjih Ribarskih večeri, pa na ovamo, uhvatio najveću ribu u određenoj kategoriji, rekao je za kraj našeg razgovora predsednik USR ,,Bucov''.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar