lokacija: Sombor
objavljeno: 11.12.2017.

Meštani Riđice dobili dugoočekivani pristup centru sela

Društvo
Dugo su Riđičanci čekali priliku da nesmetano pređu preko mosta u Vojvođanskoj ulici. Zahvaljujući inicijativi Saveta MZ Riđica i razumevanju Gradske uprave, pre svega gradonačelnice Dušanke Golubović, realizovana je izgradnja novog mosta.
 
Ovo je osam decenija bio gorući problem za stanovnike Vojvođanske ulice u Riđici, jer su bili prinuđeni da okolnim putem odlaze do centra, a to je podrazumevalo dva kilometra duži put. Aktuelni Savet je ovaj problem prepoznao i označio ga kao prioritet. 
 
Izgradnja mosta je realizovana u roku, a svesrdnu pomoć su inicijatori projekta dobili od Vodoprivrednog društva Zapadna Bačka d.o.o. Sombor.
 

Za razliku od prethodne vlasti, koja je ignorisala ovaj problem, pokazana je ozbiljnost u pristupu realnim potrebama građana, kao i dobra koordinacija između Saveta MZ Riđica, Gradske uprave i gradonačelnice. 


Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U petak, 20. aprila, u prostorijama Crvenog krsta Sombor, Apatinski put 19, sa početkom u 12,00 sati, biće...

Kinološko društvo „Panonija Apatin“ obaveštava sve ljubitelje pasa i radne kinologije da će se u subotu, 21. aprila,...

Ekološki pokret Odžaka je nastavio ciklus predavanja o Arhuskoj konvenciji. U OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu juče su...

Već po tradiciji, susreti ljubitelja starovremenskih vozila biće održani u subotu, 21. aprila, na Trgu Sv. Trojstva.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne...

Crveni krst Apatin će sutra, 19. aprila, u saradnji sa ,,Domom zdravlja" iz Apatina organizovati akciju besplatne kontrole...