Mali preduzetnici preplavili Glavnu ulicu u Apatinu

Povodom 8. marta, Dana žena, učenici OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' iz Apatina organizovali su u centru grada izložbu radova, a koja je bila i prodajnog karaktera. 

Predivne i izuzetno lepo izrađene rukotvorine mogle su se kao poklon damama kupiti po veoma pristupačnim cenama, a mali preduzetnici bili su više nego zadovoljni prodajom.

Deca koja su uzela učešće u ovom projektu su tri odeljenja prvog i jedno odeljenje četvrtog razreda, učiteljica Snežane Panković, Ruže Vanić, Silvane Štulić i Vere Pinćir.

- U prvom razredu osnovne škole imamo projektnu nastavu, u okviru koje smo napravili ovu prodajnu izložbu, kao ,,mali preduzetnici''. U izradi rukotvorina učešće su, osim dece, uzeli i roditelji, a sve ovo u okviru zajedničkih radionica koje smo održavali u školi. Nešto od radova deca su i sama radila na časovima i danas možemo videti produkt svega toga, rekla je za 025info web portal učiteljica Vera Pinćir. 

Prema rečima učiteljice Pinćir, deo sredstava koja se prikupe biće utrošena na kupovinu lopti za fizičko, dok će ostatak novca uložiti u ,,Uskršnji vašar'', a koji im takođe predstoji u okviru projetne nastave.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar