lokacija: Apatin
objavljeno: 07.03.2019.
Autor: Jelena

Mali preduzetnici preplavili Glavnu ulicu u Apatinu

Društvo

Povodom 8. marta, Dana žena, učenici OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' iz Apatina organizovali su u centru grada izložbu radova, a koja je bila i prodajnog karaktera. 

Predivne i izuzetno lepo izrađene rukotvorine mogle su se kao poklon damama kupiti po veoma pristupačnim cenama, a mali preduzetnici bili su više nego zadovoljni prodajom.

Deca koja su uzela učešće u ovom projektu su tri odeljenja prvog i jedno odeljenje četvrtog razreda, učiteljica Snežane Panković, Ruže Vanić, Silvane Štulić i Vere Pinćir.

- U prvom razredu osnovne škole imamo projektnu nastavu, u okviru koje smo napravili ovu prodajnu izložbu, kao ,,mali preduzetnici''. U izradi rukotvorina učešće su, osim dece, uzeli i roditelji, a sve ovo u okviru zajedničkih radionica koje smo održavali u školi. Nešto od radova deca su i sama radila na časovima i danas možemo videti produkt svega toga, rekla je za 025info web portal učiteljica Vera Pinćir. 

Prema rečima učiteljice Pinćir, deo sredstava koja se prikupe biće utrošena na kupovinu lopti za fizičko, dok će ostatak novca uložiti u ,,Uskršnji vašar'', a koji im takođe predstoji u okviru projetne nastave.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...