Likovni konkurs Naša ekološka sramota otvoren do 15. novembra
Likovni konkurs Ekološkog pokreta Odžaka – “Naša ekološka sramota”, otvoren je do 15. novembra. Tema konkursa je “Zagađivači”, a mogu učestvovati deca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta iz opštine Odžaci, kao i članovi Biblioteke igračaka “Zlatna barka”.
 
Kategorije takmičenja: Predškolski uzrast, Školski uzrast I, II i III razred, Školski uzrast IV, V i VI razred, Školski uzrast VII i VIII razred, Srednjoškolski uzrast i Biblioteka igračaka “Zlatna barka”. Za svaku kategoriju biće proglašen pobednik (diploma) i II i III mesto (pohvale).
 
Format crteža i tehnika rada su slobodni. Na poleđini rada dostaviti podatke o autoru – prezime i ime, razred i odeljenje ako se radi o učenicima, naziv ustanove, mentor.
 
Izložba radova i dodela nagrada planira se za kraj prvog polugodišta tekuće školske godine.
 
Informacije i dogovori o preuzimanju radova: Ivica Ćirić 063/459-179, Dušan Mirković 065/8743-456.
 
Radovi se mogu dostaviti lično na osnovu prethodnog dogovora ili putem pošte na adresu: Ekološki pokret Odžaka, 25250 Odžaci, Bačka 36.
 

Konkurs se realizuje uz finansijsku podršku lokalne samouprave u Odžacima. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar