Lidl zapošljava u Apatinu i širom Srbije

NOVI TALAS LIDL ZAPOŠLJAVANJA!

 
Kompanija Lidl Srbija raspisala je konkurs za zapošljavanje na rukovodećim pozicijama u prodavnicama u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici i Pirotu.
U narednom periodu planira se otvaranje radnih mesta za prodavce u ovim gradovima, kao i u Beogradu, Kragujevcu i Novom Sadu. Otvorene pozicije se mogu pratiti na sajtu karijera.lidl.rs, putem kog se ujedno i šalju prijave.
 
Kompanija Lidl, je zbog fer odnosa prema zaposlenima u više zemalja, nagrađivana kao najpoželjniji poslodavac.
 
Budućim zaposlenima Lidl pruža:
 
→ lični i profesionalni razvoj,
→ konkurentni radni uslovi u pogledu finansijske naknade, benefita i radnog okruženja,
→ petodnevna radna nedelja,
→ elektronska evidencija radnog vremena
→ plaćanje prekovremenog rada po sistemu „svaki minut se plaća“
→ regres i topli obrok (računaju se kao dodatak ugovorenoj zaradi),
→ posebno se ističe da će svaki zaposleni imati i privatno zdravstveno osiguranje.
 
„Nakon širenja mreže prodavnica, sada zapošljavamo kolege u više gradova Srbije i veoma se radujemo što ćemo dobiti novu podršku u ostvarivanju našeg primarnog cilja - da potrošačima širom Srbije ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta“,
 
- izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl - Srbija, Martina Petrović.
 
• Zainteresovani kandidati koji žele da rade u Apatinu, Gornjem Milanovcu, Loznici ili Pirotu, na rukovodećim pozicijama u Lidl prodavnici potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, poželjno ekonomskog ili tehničkog usmerenja, sposobnost preuzimanja odgovornosti i brzog donošenja odluka, te visok stepen motivacije i izražene komunikacijske veštine, a iskustvo na rukovodećoj poziciji u prodaji je poželjno.
 
Zadaci navedenih radnih mesta, uključivaće između ostalog organizaciju poslovanja i aktivan rad u prodavnici, planiranje radnog vremena zaposlenih, poručivanje asortimana i izradu dnevnog obračuna.
 
• Uslovi koje treba da ispune kandidati za poziciju prodavca su srednja stručna sprema, orijentisanost ka kupcima, poželjno iskustvo u radu u prodaji, visoka posvećenost radu, timski rad, kolegijalnost i fleksibilnost, pedantnost i preciznost u radu.
Pod zadatke prodavaca spadaju rad sa kupcima, rad na kasi, slaganje i dopuna robe, održavanje higijene prodavnice i skladišnog prostora.
 
Sve prijave se mogu slati putem sajta karijera.lidl.rs, gde se mogu pronaći i dodatne informacije.
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar