LAG Srce Bačke na Trećem forumu o politikama ruralnog razvoja Jugoistočne Evrope

Od 9. do 12. septembra u organizaciji Balkanske mreže za ruralni razvoj i Razvojne agencije Turske, a uz podršku EU na Zlatiboru je održan Treći forum o politikama ruralnog razvoja Jugoistočne Evrope sa temom Ruralni mladi na kojem je učestvovao i Bojan Kovač, menadžer LAG Srce Bačke iz Kule.

Predstavnicima Ministarstva poljoprivrede Republike Srbije i učesnicima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Albanije, Kosova, Severne Makedonije, Turske, Češke, Slovačke, Letonije i EU Kovač je predstavio organizaciju, dosadašnje rezultate i ciljeve, sa posebnim osvrtom na potrebu aktivnog učešća mladih. Tema izlaganja se odnosila i na uključivanje mladih u LAG-ove i iskustva koja je u tom pravcu do sada postigao LAG Srce Bačke, kao i mere koje lokalna samouprava sprovodi u cilju unapređenja života mladih u našoj sredini. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar