KZM nudi mogućnost zaposlenja studentima sa teritorije opštine Apatin

Kancelarija za mlade opštine Apatin, u saradnji sa kompanijom „Securitas“, nudi mogućnost studentima sa teritorije opštine Apatin da se zaposle tokom studiranja.


Kompanija „Securitas“ specijalizovana je za pružanje usluga u oblasti fizičkog obezbeđenja, tehničkih sistema zaštite, zaštite od požara, transporta novca i vrednosti, bezbednosti i zdravlja na radu, recepcijskih usluga, video i alarm monitoringa, mobilnog obezbeđenja, satelitskog praćenja vozila i lica i usluga održavanja higijene.


Posao koji bi studenti obavljali podrazumeva obezbeđivanje, odnosno nadgledanje i obilazak objekata koji su u nadležnosti kompanije „Securitas“. Kompanija je spremna da izađe u susret studentima i da im smene prilagodi obavezama na fakultetu.


Svaki student koji bude zaposlen biće obučen za posao o trošku kompanije, potpisaće ugovor sa kompanijom „Securitas“ kojim su mu zagarantovana sva prava propisana Zakonom o radu.


Prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem formulara na sajtu opštine Apatin www.soapatin.org


Za sva dodatna pitanja, možete da se obratite putem mejl adrese: [email protected]


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar