Kulski Dani bundeve u subotu

Udruženje žena posvećenih tradiciji zdrave ishrane, domaćoj radinosti i turizmu Eko Kula, zajedno sa Turističkom organizacijom Opštine Kula, organizuje sada već tradicionalnu manifestaciju Dani bundeve. U okviru Jesenjeg festivala, u subotu, 12. oktobra, na Platou ispred pošte održaće se 5. po redu Dani bundeve.

Posetioci će u periodu od 10 do 17 časova imati priliku da probaju slatke i slane specijalitete od bundeve, a moći će i da kupe proizvode od brojnih udruženja žena koje su za ovu priliku spremile bogat asortiman kolača i ostalih domaćih proizvoda. Posetioci Dana bindeve imaće priliku i da probaju i kupe kupinovo vino. Za najmlađe je priređen poseban program, dečiji Eko karneval i kreativne radionice. Za vreme trajanja manifestacije svi posetioci će uživati uz zvuke žive muzike, a biće održano i takmičenje za najbolje jelo od bundeve. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar