Kula: Osnivanje Saveta radi još bolje saradnje opštine i Mesnih zajednica

Predsednik opštine Кula Damjan Miljanić održao je danas sastanak sa čelnicima svih Mesnih zajednica iz kulske opštine na kojem je tema bila aktuelna situacija u Mesnim zajednicama ali i kako bi im predložio ideju o osnivanju Saveta mesnih zajednica, tela koje bi za cilj imalo još bližu saradnju između Mesnih zajednica i Opštine a sve u cilju bržeg i efikasnijeg rešavanja problema građana.  Ideja je da se članovi Saveta mesnih zajednica sastaju barem jednom mesečno, a da barem jednom u tri meseca imaju zajednički sastanak sa predsednikom opštine.

Pored toga, na sastanku je bilo reči i o kapitalnim investicijama na teritoriji opštine Кula a prisutni su upoznati i sa novim zakonskim rešenjima u oblasti mesnih samouprava – Mesnih zajednica.

Saradnica na Projektu reforme poreza na imovinu Dijana Raičević – Zejak upoznala je prisutne sa detaljima tog projekta.

Na sastanku je bilo reči i o onome što najviše interesuje najstarije sugrađane, a reč je o Кulskoj senior kartici.  Кada počinje drugi krug prijava i ko sve može da se prijavi pojasnila je saradnica na tom projektu Jelena Dević.

Izvor i foto: q-media.rs

 

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar