Kula: Nepoznati počinioci oštetili teren na igralištu na Jarošu

Na dečijem igralištu na Jarošu, u Кuli, pre par dana je vidno oštećen asfalt na terenu za fudbal. Кrajem prethodne godine, teren je presvučen asfaltom, a igralište uređeno, kako bi deca imala lepše uslove za igru i slobodno vreme. Međutim, nepoznati počinioci su paljenjem različitih predmeta na samom terenu, istopili gornji sloj asfalta i napravili rupe.

Prema rečima predsednika MZ Donji grad u Кuli, Predraga Zorića, ovo nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju. Takođe, ovom prilikom je uputio apel svim građanima da vode računa o prostorima za decu i čuvaju igrališta.
 
Dešavalo se i ranije da se oštećuje prostor za igru dece i zaista nam nije jasno zašto se to i dalje dešava. Ovom prilikom apelujemo na sve građane da čuvaju mesta za igru dece, da ih adekvatno koriste i da ih ne uništavaju, kako ne bi bila ugrožena bezbednost naših najmlađih“, kaže Zorić.

Izvor i foto: kula.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar