Kreće vožnja brodićem Apatinka

Brodić Apatinka, nakon perioda izolacije koji je za nas, od subote ponovo kreće sa vožnjom.

-Ove godine smo se odlučili da vožnje kreću od 17 časova, tako da svi ljudi koji rade, mogu popodne da iskoriste u prelepom boravku u prirodi i vožnji brodićem koji je svima poznat, a naravno i prilika za sve one koji do sada nisu plovili da istraže Gornje Podunavlje i sve lepote prirode koje Dunav nudi. – rekla je direktorkaa JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin Ljiljana Krec.

Prva vožnja planirana je u subotu, 16. maja i trajaće sat vremena, a ploviće se do „Velikog limana“. Naredne subote 23. maja, voziće se do „Mišvalda“, gde će se zahvaljujući povoljnom vodostaju Dunava moći ući u kanal „Mišvald“ i uživati u lepotama koje nam je priroda podarila. Poslednje subote u maju je predviđena vožnja do „Vagona“, koja je i najduža vožnja, te će za nju cena karte stajati 350 dinara, dok je za vožnju prethodne dve pomenute ture, cena 300 dinara po osobi.

Sve informacije i prijave se mogu obaviti putem broja telefona 025/515-0068 ili direktno na recepciji JP za upravljanje putničkim pristanom i marinom Apatin. Što se zaštitnih mera tiče, one će biti sprovedene u skladu sa preporukama lekara i stručnog osoblja. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar