Konkursi za atarske puteve i investicije u pčelarstvu

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta u 2017. godini.

Cilj konkursa jeste uređenje atarskih puteva i prilaznih atarskih puteva sa izradom završnog sloja od čvrstih kompaktnih materijala – najmanje do nivoa tucanika ili struganog asfalta i uređenje otresišta. Ukupan iznos bespovratnih sredstava koji se dodeljuje po ovom konkursu je 190 miliona dinara. Pravo učešća imaju gradovi i opštine sa teritorije AP Vojvodine, a konkurs je otvoren zaključno sa 24. martom, a detaljnije informacije vezane za pravilnik i prijave pogledajte OVDE.

Sekretarijat je objavio i konkurs za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u ukupnom iznosu od 15 miliona dinara.

Bespovratna sredstva se dodeljuju za nabavku novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo. Pravo na podsticajna sredstva mogu ostvariti fizička lica – nosioci registrovanih komercijalnih poljoprivrednih gazdinstava.

Konkurs za pčelare je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 31. majem. Sve detalje vezane za ovaj konkurs možete pročitati OVDE.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar