Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije APV

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP Vojvodine za finansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine u 2017. godini.

Cilj konkursa je podsticanje rada udruženja građana sa teritorije APV koja se bave unapređenjem turističke ponude APV kroz organizovanje turističko-privredne manifestacije od lokalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, kao i učestovanjem na takvim manifestacijama, afirmacija manifestacionog turizma kao značajnog faktora razvoja turizma APV, unapređenje kvaliteta postojećih manifestacija i povećanje broja učesnika, povećanje ukupne turističke ponude kroz unapređenje manifestacionog turizma, promocija turističke ponude APV na manifestacijama od regionalnog i međunarodnog značaja.

Sredstva su namenjena za organizovanje manifestacije ili učešće na manifestaciji koja se održava/la u periodu od 01. januara do 30. novembra 2017.godine.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja građana sa sedištem na teritoriji APV, upisana u registar Agencije za privredne registre sa aktivnim statusom, koje svojim programima afirmišu i podstiču ciljeve konkursa.

Rok za podnošenje prijave je 04. septembar 2017.godine.

Dodatne informacije se mogu dobiti na sajtu www.spriv.vojvodina.gov.rs ili na telefon 021/456-790, svakog radnog dana od 10 do 14 sati.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar