Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava bračnim parovima i vanbračnim partnerima na teritoriji opštine Odžaci za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom
Opština Odžaci raspisuje konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoskih kuća. Ciljevi konkursa usmereni su na podsticanje razvoja ruralnih sredina, oživljavanje i podmlađivanje sela na teritoriji opštine Odžaci, kroz dolazak dece i povećanje nataliteta. Takođe, još jedan od ciljeva jeste i iniciranje procesa poboljšanja demografske strukture kao preduslova za pokretanje privrednih aktivnosti.
 
Ukupna sredstva koja se dodeljuju po ovom konkursu iznose 3.000.000,00 dinara, a učesnici konkursa mogu da apliciraju samo jednom prijavom, dok visina dodeljenih sredstava ne može biti veća od 1.000.000,00 dinara.
Pravo učešća imaju supružnici, čija bračna zajednica traje najmanje godinu dana i vanbračni partneri sa zajednicom života u trajanju od minimum dve godine, od momenta podnošenja prijave.
Konkurs će biti objavljen na sajtu opštine Odžaci, oglasnoj tabli Opštinske uprave.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar