Konkurs opštine Odžaci za očuvanje i negovanje romske kulture i tradicije

U skladu sa Lokalnim akcionim planom za unapređenje obrazovanja, zdravlja, zapošljavanja i stanovanja Roma, raspisan je konkurs za finansiranje projekata očuvanja i negovanja romske kulture i tradicije u opštini Odžaci u 2018. godini. 

Prijave su do 8. novembra, a sredstva se dodeljuju za finansiranje programa, projekata i aktivnosti romskih organizacija, udruženja, asocijacija i drugih subjekata, koji imaju za cilj afirmaciju vrednosti multikulturnog društva i očuvanje i negovanje romske kulture i tradicije.
 
Za realizaciju konkursa opredeljeno je ukupno 100.000 dinara.
 
Sredstva su namenjena naročito za unapređenje produkcije i produkciju televizijskog i radijskog programa, internet prezentacija, drugih oblika elektronskih prezentacija, štampanih propagandnih aktivnosti, aktivnosti u štampanim medijima i drugih oblika medijskih aktivnosti, zatim za izdavanje knjiga, brošura, časopisa ili drugih publikacija neprofitnog karaktera i organizovanje kulturnih, obrazovnih, sportskih i drugih manifestacija.
 
Konkursna dokumentacija se može preuzeti na zvaničnoj internet stranici opštine Odžaci www.odzaci.rs, gde je objavljen i kompletan tekst konkursa. 

Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar