Kineski investitori žele da ulažu u Kulu
Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije „Minth Automotive Europe“ koji su zainteresovani da investiraju u opštinu Kula. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Razvojne agencije Srbije i lokalne samouprave. Kompanija se bavi proizvodnjom aluminijumskih delova za automobile, a reč je o renomiranoj kompaniji, svetskog ugleda koja ima 55 fabrika u 10 različitih zemalja sveta i 18 hiljada zaposlenih.
Predsednik opštine Kula Damjan Miljanić je istakao da će opština Kula obezbediti sve što eventualno nedostaje da bi se ova investicija realizovala i rekao da Kula infrastukturno ima sve što je potrebno. Kad je u pitanju radna snaga i kadrovski potencijal, Miljanić je rekao da opština Kula ima tradiciju industrijske proizvodnje, ali i savremene obrazovne ustanove koje mogu da obezbede dovoljan broj zaposlenih.
Na kraju, predsednik Damjan Miljanić je rekao da iskreno ceni kineski narod i drago mu je što su danas došli, ne samo kao predstavnici kineske kompanije, već i kao kineske države.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar