Kampanja Sačuvajmo prostor za decu i mlade iz Sonte

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta pokrenuo je, pre nedelju dana, kampanju za prikupljanje sredstava pod nazivom Sačuvajmo prostor za decu i mlade iz Sonte. Cilj kampanje je da se, u kratkom roku, skupe sredstva kako bi se zaustavilo njihovo iseljavanje iz prostora u kojem trenutno rade. Potrebno je sakupiti ukupno 600 000 dinara.

Nakon prvih nedelju dana sakupljeno je ukupno 180 000 dinara. Do kraja kampanje ostalo je 37 dana. O svemu tome možete detaljno pročitati na platformi donacije.rs na ovom linku https://www.donacije.rs/projekat/cekos/. Na ovom linku možete izvršiti internet uplatu putem bankovne kartice, a donirati je moguće i na druge načine, bilo iz zemlje ili inostranstva. Podršku je moguće dati u novcu, ali i kroz promociju, organizovanje aktivnosti, povezivanje, kontaktiranje drugih potencijalnih donatora. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar