Još jedno igralište za najmlađe Somborce

Grad Sombor, u saradnji sa Ministarstvom bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku Republike Srbije, postavio je savremeno dečije igralište u Mesnoj zajednici Gornja Varoš.

Igralište je donacija kabineta ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, u sklopu mera populacione politike Republike Srbije,  u vrednosti oko 1.500.000 dinara.
 
Mesna zajednica Gornja Varoš je ovom donacijom dobila pravi kutak za uživanje, kako najmlađih somboraca, tako i njihovih roditelja. Sa novim savremenim spravama, u prirodnom ambijentu u urbanoj zoni grada, ovo igralište omogućava mališanima da što kvalitetnije provode slobodno vreme. Кako bi igranje bilo što bezbednije, trenutno se radi na postavljanju video nadzora.
 
Novoizgrađeno dečije igralište obišao je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković, koji je ovom prilikom istakao da Grad Sombor ima nameru da i u ostalim Mesnim zajednicama obnovi ili postavi nova igrališta za decu.
 
Izvor i foto: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar