Još jedan novi auto smećar za JKP Naš dom u Apatinu

Ključeve novog „Daf“-a, vrednog 12 miliona dinara, direktoru JKP "Naš Dom" Nedeljku Bračiki, danas je  uručio predsednik opštine Apatin, Milan Škrbić, koji je istakao da opština nastavlja sa ulaganjem u JKP. Prema njegovim rečima, obim posla u ovom preduzeću drastično je povećan nakon preuzimanja obaveza odnošenja smeća u naseljenim mestima.

- Evo nas opet na istom mestu, istim povodom u veoma kratkom vremenskom periodu. Razlog je uručenje ključeva još jednog novog vozila koje će poboljšati kvalitet usluga koje ovo preduzeće pruža građanima opštine Apatin, rekao je Škrbić. 
On je izjavio da je nabavka kamiona finasirana sredstavima komunalnog preduzeća, kao i to da će dva stara kamiona za odvoženje otpada biti upućena na remont, nakon čega će i oni biti u funkciji i spremna da obezbede kvalitetnu uslugu odvoženja otpada.
 
Ovo je drugi specijalizovani kamion za odnošenje kabastog otpada koji je ove godine stigao u Javno komunalno preduzeće “Naš Dom” iz Apatina. Prvi, identičan kamion, vrednosti 12 milona dinara, stigao je u januaru, vozilo "Iveko" sa korpom za visinske radove vredno 7,5 miliona dinara u februaru, mesec dana kasnije kupljen je novi traktor sa odgovarajućim rotacionim kosačicama, a prema najavama, u ovo preduzeće uskoro stiže i cisterna za odvoz fekalnog otpada.
 
Nedeljko Bračika, direktor JKP ,,Naš Dom'', na primopredaji ključeva novog kamiona rekao je da će se sa ovim vozilom modernizovati već dotrajali vozni park u preduzeću, a takođe i poboljšati usluga koje ovo preduzeće pruža građanima opštine Apatin.
- Vozilo je identično onom koje je stiglo u januaru. Zapremine je 16 kubnih metara, ima ugrađenu vagu za merenje, senzore i kamere. Reč je kvalitetnom kamionu prizvođača „Daf“, a nadgradnju je izvršilo preduzeće Resor iz Gadžinog Hana, kaže Bračika.
Pema njegovim rečima, kupovina vozila je finasirana kreditom Komercijalne banke u iznosu od 12. 270.000,00 dinara, a u ovom preduzeću do kraja godine planiraju nabavku jedne autocisterne i nekoliko servisnih vozila za koje će uskoro biti raspisana nabavka.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar