Još četiri moderna stajališta u opštini Apatin
Početkom prošle godine, opština Apatin je dobila tri autobuska stajališta koja se napajaju preko solarnih panela, a od sadržaja imaju punjač za mobilni telefon, rasvetu i video nadzor. Sem toga, sa stajališta mogu se besplatno obavljati SOS pozivi, odnosno pozvati hitne službe, bilo da su u pitanju policija, hitna pomoć ili vatrogasci. Takođe, na ovim autobuskim stajalištima postoji i mogućnost nadogradnje merača brzine i brojača vozila.
 
Tokom prošle godine, opština Apatin je kod Pokrajinskog sekretarijata za energetiku aplicirala i dobila sredstva za još četiri stajališta. Prošle godine stajališta smo montirali u Prigrevici, Sonti i Svilojevu, a ove smo se odlučili da tri budu postavljena u Apatinu i jedno u Kupusini. Na ovaj način smo pokrili celu našu opštinu modernim stajalištima, a ova četiri koja se ovih dana montiraju imaće i mogućnost punjenja električnih bicikala za koja će energija biti obezbeđena sunčevim zracima. – rekao je predsednik opštine Apatin Milan Škrbić

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar