JKP Naš dom bogatiji za novu cisternu za odvod otpadnih voda (FOTO)

Vozni park apatinskog Javno-komunalnog preduzeća ,,Naš dom'' bogatiji je za novu cisternu za odvod otpadnih voda. U pitanju je investicija vredna preko 8 miliona dinara, a tim povodom je danas u ovom preduzeću održana konferencija za novinare na kojoj su se prisutnima obratili Milan Škrbić, predsednik opštine Apatin, i Nebojša Smiljanić, vd direktora JKP ,,Naš dom''.

- Kupovonom prvog auto smećara pre nešto više od godinu dana najavili smo dalju saradnju opštine i JKP-a ,,Naš dom'', s ciljem poboljšanja infrastrukture ovog preduzeća, a koje je srce i duša jednog grada. Novim odlukama koje su u proteklom periodu stupile na snagu, ovo preduzeće je proširilo obim svog posla, te je neophodno uložiti značajna sredstva kako bi poslovanje JKP-a ,,Naš dom'' bilo efikasnije, brže i kvalitetnije. Osim dva nova smetlara, kupili smo tri terenska auta za potrebe našeg komunalnog preduzeća, kao i najsavremeniju korpu koja diže na 24,5 metara, a koju nema niko u okrugu. Danas vidite ovu novu fekalnu cisternu koja je neophodna apatinskim komunalcima, jer je staro vozilo dotrajalo. Sve ukupno, u proteklom periodu je uloženo preko 50 miliona dinara u JKP ,,Naš dom'', rekao je Škrbić.
 
 
Prema rečima predsednika opštine, cisterna će najviše značiti meštanima Prigrevice i Romskog naselja, jer oni nemaju fekalnu kanalizaciju, te će ovo novo vozilo od danas svakodnevno biti na terenu.
 
Od Nebojše Smiljanića, vd direktora JKP-a ,,Naš dom'', dobili smo podatak da je u pitanju investicija ukupne vrednosti 8.390.000 dinara, bez PDV-a.
 
- Postoji potreba za ovom vrstom komunalne usluge, jer u svom voznom parku imamo dotrajalu mašinu, staru preko 20 godina. Staru cisternu ćemo i dalje držati u krugu, izvršiti potrebne popravke na njoj, a nova će svakodnevno raditi, s krajnjim ciljem manjeg čekanja korisnika na izvršenje usluge. Sama cisterna ima šest kubika prostora za skladištenje, šasija je DAF-ova, a gradnja Resorova, saznajemo od Smiljanića.
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar