JKP Naš dom Apatin: Počelo uređenje zelenila na teritoriji opštine

Iako su nedavno izašli iz radnih projekata koji su vezani za zimsku službu, Javno komunalno preduzeće "Naš dom" je već počelo sa pripremama i radovima koji se tiču zelenila u gradu i uređivanja drugih javnih provršina u opštini Apatin. 

- Кrenuli smo sa grabuljanjem i sređivanjem velikih parkova u Apatinu, kao i svih ulica koje su definisane našim programom poslovanja. U proteklih par meseci smo intenzivno radili na orezivanju grana na teriroriji opštine Apatin, kao i na remonu mašina koji ćemo korisiti u periodu koji je pred nama, rekao je Nebojša Smiljanić, direktor JКP "Naš dom".
 
 
Novina u ovom javnom preduzeću, tačnije u radnoj jedinici "Zelenilo" je nabavka vučne drobilice za zeleni otpada koja će najviše korisiti za ubrzanje procesa rada, kao i olakšavanju transporta otpada do lokalne deponije.
 
- Ova mašina će nas učiniti produktivnijim i olakšaće mnogo stvari. Pošto se trenutno intenzivno radi na orezivanju grana naša "korpa" sa platformom je u svakodnevnoj upotrebi, kako u radovima koji se tiču zelenila, tako i javne rasvete, kaže Smiljanić.
 
Direktor ovog javnog preduzeća je dodao da je dosta posla odrađeno i na ozelenjavalju prostora oko Jaslica u bloku 112 gde se odvozio šut, zatim sadila trava, postavljale klupe kako bi ovaj prostor izgledao kako je i predviđeno.
 
 
U narednom periodu, kada se radovi na uređenju ulice Petefi Šandora privedu kraju, JКP "Naš dom" će krenuti u plansko ozelenjavanje ovog dela grada. 
 
Remontovan je postojeći sistem navodnjavanja na kružnom toku u Apatinu, a u skorije vreme krenuće se sa detaljnijim uređenjem prostora na kružnom toku.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar