lokacija: Apatin
objavljeno: 13.03.2018.
Autor: Miodrag

Jevto Milojević na gradilištu novih jaslica: Već u junu mališani mogu da uđu u novi objekat

Društvo
Izgradnja jaslica ulazi u završnu fazu. Zacrtani rokovi su ispoštovani što je za 025info potvrdio Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine za investicije. 
 
– Kad smo u oktobru krenuli sa radovima realna su bila očekivanja da posao bude gotov u aprilu. Sad zvanično mogu da kažem da će svi radovi biti kompletirani pre prvog maja. 
 
Sam pogled na objekat potvrđuje Milojevićeve reči. Stolarija je već postavljena, u toku su radovi na krovnoj konstrukciji, a i postavljanje grejanja je pri kraju. Zadatim rokovima je pomoglo i toplo vreme koje je bilo tokom zime, pa se radovi nisu prekidali. 
 
Jevto Milojević napominje da veliku zaslugu u svemu rečenom ima i izvođač radova „Standard invest" izgradnja iz Beograda.  – Pre svega moramo se zahvaliti građanima Apatina koji su praktično investitori, i nije tajna da će u izgradnju biti uloženo više od 20 miliona dinara iz samodoprinosa, ističe Milojević. 
 
Uporedo sa završetkom radova počinje i upis u jaslice i taj deo posla će početi od 22. marta i trajaće narednih sedam dana. Po očekivanjima u jaslice bi trebalo da se upiše 50 do 60 naših najmlađih sugrađana što je i kapacitet ovog objekta. 
 
– Lično bih voleo da za godinu dve napravimo još jedne jaslice, jer bi to značilo da grad ide napred, i da se deca rađaju, rekao je Jevto Milojević i dodao da će ove jaslice doneti i desetak novih radnih mesta. 

 

Po njegovom čvrstom uverenju kompletno opremanje će biti gotovo do juna, kad u novi objekat već mogu da uđu mali korisnici. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka. -...

U subotu se na Fruškoj gori odigrala prava drama i spasavanje dvojice mladića. Kako piše portal "NS uživo",...

U subotu je u Svečanoj sali opštine Кula održana dodela besplatnih auto-sedišta, za koje je lokalna samouprava izdvojila...

Opštinsko veće opštine Odžaci je utvrdilo nacrt Statuta opštine Odžaci i uputilo ga na javnu raspravu radi pribavljanja...

Na javnom konkursu Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, opštini Odžaci je odobreno 2.071.000 dinara za sufinansiranje projekata...

„U okviru godine kada slavimo i obeležavamo stogodišnjicu Prisajedinjenja Vojvodine matici Srbiji smatrali smo da je od posebnog...