lokacija: Apatin
objavljeno: 13.03.2018.
Autor: Miodrag

Jevto Milojević na gradilištu novih jaslica: Već u junu mališani mogu da uđu u novi objekat

Društvo
Izgradnja jaslica ulazi u završnu fazu. Zacrtani rokovi su ispoštovani što je za 025info potvrdio Jevto Milojević, pomoćnik predsednika opštine za investicije. 
 
– Kad smo u oktobru krenuli sa radovima realna su bila očekivanja da posao bude gotov u aprilu. Sad zvanično mogu da kažem da će svi radovi biti kompletirani pre prvog maja. 
 
Sam pogled na objekat potvrđuje Milojevićeve reči. Stolarija je već postavljena, u toku su radovi na krovnoj konstrukciji, a i postavljanje grejanja je pri kraju. Zadatim rokovima je pomoglo i toplo vreme koje je bilo tokom zime, pa se radovi nisu prekidali. 
 
Jevto Milojević napominje da veliku zaslugu u svemu rečenom ima i izvođač radova „Standard invest" izgradnja iz Beograda.  – Pre svega moramo se zahvaliti građanima Apatina koji su praktično investitori, i nije tajna da će u izgradnju biti uloženo više od 20 miliona dinara iz samodoprinosa, ističe Milojević. 
 
Uporedo sa završetkom radova počinje i upis u jaslice i taj deo posla će početi od 22. marta i trajaće narednih sedam dana. Po očekivanjima u jaslice bi trebalo da se upiše 50 do 60 naših najmlađih sugrađana što je i kapacitet ovog objekta. 
 
– Lično bih voleo da za godinu dve napravimo još jedne jaslice, jer bi to značilo da grad ide napred, i da se deca rađaju, rekao je Jevto Milojević i dodao da će ove jaslice doneti i desetak novih radnih mesta. 

 

Po njegovom čvrstom uverenju kompletno opremanje će biti gotovo do juna, kad u novi objekat već mogu da uđu mali korisnici. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Nakon Svilojeva i Prigrevice, i u Sonti su se održale kvalifikacije za "Zlatni kotlić Apatina" za 2018. godinu....

Ronilačke igre kampa Šimuni je jedinstven događaj koji svake godine privuče mnoštvo ronioca i zaljubljenika u podvodne sportove....

Opština Apatin obaveštava pčelare i stočare da je raspisala dva nova konkursa, jedan za dodelu bespovratnih sredstava za...

Održane kvalifikacije kuvara ribljeg paprikaša za "Zlatni kotlić" 55.Apatinskih ribarskih večeri bile su prilika za razgovor sa Miletom...

Nacrt odluke o osnovnoj podršci detetu i učeniku biće na javnoj raspravi do 29. juna 2018. godine, a...

Članovi projektnih timova zaduženih za sprovođenje i realizaciju projekta „Socijalno preduzetništvo za žene u ruralnim područjima“  održali su...