Javni pozivi Opštine Kula za rešavanje stambenog pitanja povratnika

U okviru realizacije Ugovora zaključenih sa Komesarijatom za izbeglice i migracije, Opština Kula raspisuje dva Javna poziva za dodelu pomoći za rešavanje stambenog pitanja povratnika po osnovu Sporazumu o readmisiji-Javni poziv za dodelu pomoći u vidu kupovine seoske kuće sa okućnicom i Javni poziv za dodelu pomoći u vidu građevinskog materijala. 

Pomoć se odobrava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno, odgovarajuće nepokretnosti za stanovanje u iznosu od milion i 200 hiljada dinara, i za pomoć namenjenu za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom u iznosu do 200 hiljada dinara, sa obračunatim PDV-om oba iznosa po porodičnom domaćinstvu korisnika. Izabrani korisnik pomoći za poboljšanje uslova stanovanja može da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupoprodajnoj ceni kuće sa okućnicom u iznosu do 50 odsto iznosa koji se odobrava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom se podnose u zatvorenoj koverti na pisarnici Opštinske uprave Kula, lično, ili poštom na adresu: Opština Kula, Lenjinova 11 Kula. 

Rok za podnošenje prijava sa potrebnom dokumentacijom je 9. oktobar.

Više informacija na http://kula.rs/2019/09/09/javni-poziv-za-dodelu-pomoci-u-vidu-kupovine-seoske-kuce-sa-okucnicom/ i http://kula.rs/2019/09/09/javni-poziv-za-dodelu-pomoci-u-vidu-gradjevinskog-materijala/.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar