Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u Odžacima

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci za 2020. godinu

Zahtev sa potrebnom dokumentacijom se podnosi neposredno na pisarnici ili poštom, u zatvorenoj koverti sa naznakom na prednjoj strani: Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu vlasništva poljoprivredne infrastrukture za 2020. godinu ili Zahtev za ostvarivanje prava prečeg zakupa po osnovu stočarstva za 2020. godinu, za Komisiju za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za teritoriju Opštine Odžaci, na adresu: Odeljenje za investicije i javne nabavke – Kancelarija za poljoprivredu Opštinske uprave Opštine Odžaci, Ulica Knez Mihajlova, br. 24. Na poleđini koverte navodi se naziv/ime i prezime i adresa podnosioca zahteva. 
 
Rok za dostavljanje zahteva i potrebne dokumentacije iz ovog javnog poziva je 31. oktobar 2019. godine. Zahtev prispeo po isteku datuma određenog u ovom javnim pozivu smatraće se neblagovremenim i Komisija će ga vratiti podnosiocu neotvorenog. 

Kontakt osobe za sve informacije u vezi sa ovim javnim pozivom su: Hajdu Andrija, Tojaga Svetlana i Dimitrijević Danka, telefon: 025/466-090, email: [email protected] ili lično u prostorijama Odeljenja za investicije i javne nabavke – Kancelarije za poljoprivredu Opštinske uprave Odžaci, Ulica Knez Mihajlova, br.24, II sprat, kancelarija 36. 
 
Obrazac zahteva može se preuzeti svakog radnog dana od 7 do 15 časova, u prostorijama Odeljenja za investicije i javne nabavke. 
 
Kompletan tekst javnog poziva može se preuzeti sa zvanične prezentacije Opštine Odžaci, putem linka: https://www.odzaci.rs/documents/1561124196-scan.pdf 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar