Javni poziv za dodelu sredstava za otkup seoskih kuća sa okućnicom u Opštini Kula
Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima raspisao je Javni poziv za pružanje pomoći u stambenom zbrinjavanju putem dodele sredstava za otkup seoskih kuća sa okućnicom u Opštini Kula. Javni poziv se raspisuje za lica koja su u skladu sa zakonom imala status izbeglih, prognanih i raseljenih lica na teritoriji Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji Vojvodine. 
 
Maksimalan iznos sredstava za pružanje pomoći za stambeno zbrinjavanje po korisniku Fonda iznosi milion dinara i pomoć je bespovratna. 
 
Izabrani korisnik pomoći za rešavanje stambenog pitanja otkupom seoske kuće sa okućnicom može dodatno da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupoprodajnoj ceni kuće u iznosu do 50 odsto od ukupnog iznosa koji Fond obezbeđuje. 
 
Javni poziv se raspisuje za lica koja imaju prebivalište, odnosno boravište u nekoj od sledećih opština: Kula, Vrbas, Novi Sad, Bačka Palanka, Bačka Topola, Vršac, Zrenjanin, Inđija, Novi Bečej, Ruma i Žabalj. 
 
Prijavu poslati poštom ili doneti lično na adresu: Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, 21000 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25 sa naznakom Za Javni poziv – seoske kuće. 
 
Javni poziv je otvoren od 2. do 30. septembra. 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar