Javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći učenicima srednjih škola na teritoriji AP Vojvodine
30.11.-0001.
Po informacijama Centra za obaveštavanje u Apatinu, Autonomna pokrajina Vojvodina i Fond za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima  upućuju Javni poziv za dodelu jednokratne finansijske pomoći učenicima srednjih škola na teritoriji AP Vojvodina. U pozivu se navodi  da pravo učešća po ovom pozivu imaju lica koja u skladu sa zakonom imaju status izbeglih ili raseljenih lica sa boravištem odnosno prebivalištem na teritoriji AP Vojvodine na dan stupanja na snagu Odluke o osnivanju Fonda i koja imaju dete koje pohađa srednju školu na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine, a koja se prijave na Javni poziv do 31. jula 2010. godine. Visina sredstava koja se odobravaju iznose 40.000,00 dinara po detetu.

Detaljnije o uslovima za dobijanje ove pomoći kao i o potrebnoj dokumentaciji obratiti se Centru za obaveštavanje u Apatinu na broj 985 ili doći lično u kancelariju broj 11.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar