Javni poziv poslodavcima od strane NSZ i opštine Apatin za subvencije za zapošljavanje teže zapošljivih

Nacionalna služba za zapošljavanje i opština Apatin raspisuju Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na novootvorenim radnim mestima u 2019. godini na teritoriji opštine Apatin.

 
Subvencija za zapošljavanje nezaposlenih lica iz kategorije teže zapošljivih na 
novootvorenim radnim mestima odobrava se poslodavcima koji pripadaju privatnom sektoru, u jednokratnom iznosu, radi zapošljavanja nezaposlenih koji se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, u opštini Apatin.
 
Pre uključivanja u program Nacionalna služba vrši proveru ispunjenosti zakonskih i uslova ovog javnog poziva za nezaposleno lice.
 
Poslednji rok za podnošenje zahteva je 17.06.2019. godine. 
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje telefon: 0800/300-301 ili sa sajta Nacionalne službe – www.nsz.gov.rs, kao i Opštini Apatin tel. 025/772-122, lokal 585.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar