Javni čas rekreacije danas na nekoliko gradskih lokacija

Kao još jedna u nizu aktivnosti povodom Evropske nedelje mobilnosti, danas je održan čas rekreacije na više lokacija u Somboru. Tim povodom, razgovarali smo sa članicom Gradskog veća za oblast sporta, omladine i dece, Antonijom Nađ Kosanović

“U organizaciji Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora, danas je održan ovde na platou ispred Županije, javni čas rekreacije gde želimo da podignemo svest svim našim sugrađanima koliko je bitno da se bave sportom, koliko je bitno da se bave fizičkom aktivnošću. Tako će doprineti svom celokupnom zdravlju. Javni čas rekreacije sem ovde ispred Gradske uprave, održan je još na pet lokacija, u pet javnih ustanova, tako da je u ovom današnjem danu uključeno oko 120 učesnika u času rekreacije”, objašanjava Nađ Kosanović.

Ona je dodala i da Grad Sombor kontinuirano nastoji da svojim građanima obezbedi različite vrste besplatnih sportskih sadržaja i da ih zainteresuje za različite vidove fizičke aktivnosti. U skladu sa tim, uz pokroviteljstvo Grada, Sportski savez grada Sombora i Sportski centar „Soko“ sprovode niz besplatnih aktivnosti namenjenih različitim grupama građana, kao što su „Sportić“, rekreacija u vodi i terapijsko plivanje. Takođe, jedna od aktivnosti je i sportska rekreacija za žene, koja se u Somboru neprekidno sprovodi već 10 godina.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar