Izvršena primopredaja radova na pojačanom održavanju atarskog puta u Rastini

U Rastini je izvršena primopredaja radova na pojačanom održavanju atarskog puta, koji je veoma značajan za stanovnike Rastine, s obzirom da je približio granični prelaz samom mestu, a i za vreme zimskih meseci kada su ekstremni uslovi, tj snežni nanosi, ovaj put će im omogućiti lakši prilaz samom mestu.

Na primopredaji radova, a može se reći i zvaničnom otvaranju ovog atarskog puta prisustvovali su osim predstavnika izvođača radova i nadzornog organa i zamenik gradonačelnice grada Sombora Antonio Ratković, Gradski većnik zadužen za komunalnu oblast Miroslav Kovačić, Darko Radulović, većnik za oblast poljoprivrede, kao i direktor JKP „Prostor“ Sombor Goran Nonković i predstavnici odeljenja za poljoprivredu grada Sombora.
 
Obilazeći ovaj atarski put u Rastini prilikom primopredaje radova Antonio Ratković zamenik gradonačelnice grada Sombora, istakao je „Radi se o atarskom putu u dužini od 880 metara, a radove je finansirao grad Sombor zajedno sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu. Sredstva su dobijena na konkursu Pokrajinskog sekretarijata, što dokazuje da samo dobrom organizacijom i planiranjem možemo brzo da reagujemo i obezbedimo sredstva koja nam mogu pomoći da uradimo mnogo toga na području grada Sombora. Izvođač radova je V.D. “Jugokop“ Podrinje a nadzor nad radovima je izvršilo JKP „Prostor“ Sombor“, rekao je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković.
 
Ovo je za meštane Rastine veoma značajan put, koji kao što vidite je izuzetno dobro urađen. Preduzeće „Jugokop“ Podrinje je uradio dobar posao u zadatim rokovima a mi sa gradskim većnikom za poljoprivredu, odeljenjem za poljoprivredu kao i gradskom upravom pravimo jedan dobar dinamičan plan, kako bi iduće godine atarske puteve u našem gradu digli na jedan viši nivo u smislu održavanja i opremanja, i to se ne odnosi samo na cementnu stabilizaciju koju smo uradili u Kljajićevu, nego na ovaj nivo kakav vidimo ovde u Rastini. Inače, Sombor po veličini atarskih puteva u dužini od 19.740 km je prvi u Srbiji.“ rekao je direktor JKP „Prostor“ Sombor Goran Nonković.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar