Iznenađenje za potrošače u Lidl-u u Apatinu: Ostvarite popust na vikend kupovinu

Sve potrošače Lidla u Apatinu narednih nedelja, pored najboljeg odnosa cene i kvaliteta, očekuje i mogućnost za dodatne popuste. Kupujte u toku radne nedelje i ostvarite popust za kupovinu tog vikenda.

Od 25. maja do 19. juna, za svaki račun veći od 1.500 dinara koji potrošači Lidla u Apatinu naprave od ponedeljka do petka, dobiće kupon za popust u iznosu od 10 odsto, koji mogu da iskoriste u subotu i nedelju iste sedmice. Ovim kuponom ostvaruje se popust na vikend kupovinu isključivo u toku iste nedelje, budući da naredne započinje novi ciklus. Popust za vikend se ostvaruje uz priloženi isečak dobijen prilikom inicijalne kupovine i može se iskoristiti samo jednom, uz napomenu da se popusti ne mogu sabirati.

Dodatno, upravo od ovog ponedeljka, Lidl je u svoj asortiman uvrstio i novu letnju kolekciju. Udobnu, kvalitetnu i raznovrsnu letnju odeću za odrasle i mališane: majice, haljine, tunike, šortseve i kupaće kostime pogledajte u novom Lidlovom letnjem katalogu, u kome možete pronaći i opremu za letnje aktivnosti, kao i brojne druge artikle za vašu potpunu udobnost na suncu.

-Pored već prepoznatih Lidl cena i redovnih akcija koje počinju svakog četvrtka u Lidlu, dodatnim popustima na vikend kupovinu, želimo da se zahvalimo na poverenju koje su nam ukazali naši potrošači u Apatinu. Verujemo da će iskoristiti popuste za svoje omiljene proizvode, a pravo je vreme da se počnu pripreme za leto. Uz našu novu letnju kolekciju garderobe i opreme za letnje aktivnosti, mogu da isplaniraju porodične aktivnosti i šta je sve potrebno za odmor u prirodi, a ono što je bitno – sve mogu da kupe na jednom mestu - izjavila je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Podsećamo da se Lidlova prodavnica u Apatinu nalazi na adresi Dimitrija Tucovića 54, a radno vreme prodavnice je od 8 do 22 časa.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar