Izložba u Somborskom edukativnom centru
Somborski edukativni centar organizuje izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su organizovane u proteklih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta iz Sombora, uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante. Otvaranje izložbe je planirano za četvrtak, 29. avgust, u 17:30 časova, a zajednička interkulturalna večera u 18 časova u prostorijama Somborskog edukativnog centra na Staparskom putu 16.   
 
Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta Škola dobre volje – volonter deci na usluzi uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo kao i projekta My Art and Your Rights koji realizuje organizacija CEIPES iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope. 
 

Nakon izložbe dečjih radova biće upriličena zajedničku večeru za sve prisutne koju će istog dana zajedno pripremiti roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta Škola dobre volje – volonter deci na usluzi.  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar