Izložba fotografija u apatinskom Domu za stare i penzionere

U Domu za stare i penzionere u Apatinu otvorena je izložba fotografija korisnika ustanova za smeštaj odraslih i starijih lica iz Srbije. Izložene su 23 najuspešnije fotografije foto konkursa pod nazivom Trenuci stvarnosti 5. Na foto konkurs pristiglo je preko 200 fotografija iz 21 ustanove socijalne zaštite iz Srbije.

-Sve pristigle fotografije nude istinitost-zapis iz objektivne realnosti, priču iz života u Domu.Ovo je peta godina da Dom za stare i penzionere Apatin organizuje foto konkurs za sve domove iz Srbije i sada je već postala tradicionalna manifestacija na kojoj se prikazuju fotografije najuspešnijih korisnika – rekla je Slađana Šušnjar direktorka Doma za stare.

Prvo mesto osvojila je fotografija iz Gerontološkog centra Novi Sad, autora Dimitrija Salontajia. Drugo mesto osvojila je fotografija Zorana Lalića iz Doma za stare i penzionere Mol. Treće mesto pripalo je fotografiji iz Gerontološkog centra Mladenovac, autora Srajina Đorđevića. Po oceni korisnika Doma u Apatinu najbolja fotografija prispela je iz Gerontološkog centra Srem iz Rume, autora Ranke Knežević.

Na otvaranju izložbe nastupila je pevačka grupa Etna KUD-a Carza Apatin


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar