Izgradnja prilaznih staza i basket terena u Gogama
U neposrednoj blizini objekta koji predstavlja svojevrsni centar somborskog naselja Goge, u kome se nalaze ambulanta, apoteka, pošta i udruženje pčelara, u toku je izgradnja prilaznih staza i novog terena za basket, a nedavno je potpuno rekonstruisan parking.
 
Sredstva za uređenje obezbedio je Grad Sombor, izvođač radova je JKP „Prostor“, a inicijativa za uređenje ovog mesta potekla je od stanovnika Goga. Radove je obišla gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović, zajedno sa načelnicom Odeljenja za komunalne delatnosti, imovinsko-pravne i stambene delatnosti Rosanom Krstić i direktorom JKP „Prostor“ Sombor Goranom Nonkovićem.
 
„Današnji radovi su takođe jedna od inicijativa građana. Igralište za decu, basket teren koji se trenutno gradi, prilazni putevi i staze prema pošti, obnovljen je i parking koji je nekada bio u ruševnom stanju. Dakle čitav ovaj prostor jeste uređen na inicijativu građana i prilagođavamo ga njihovim potrebama“ istakao je ovom prilikom direktor JKP „Prostor“ Sombor Goran Nonković, dodavši da se završetak radova očekuje krajem sledeće nedelje.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar