Izdavanje opomena poreskim dužnicima
Gradska uprava Grada Sombora, Odeljenje lokalne poreske administracije obaveštava poreske obveznike da je pristupilo izdavanju opomena fizičikim licima i preduzetnicima čija su dugovanja po osnovu lokalnih javnih prihoda, koje administrira ovo Odeljenje, veća od 10.000 dinara na dan izdavanja opomene.
 
Obveznici se pozivaju da dospelu, a neplaćenu poresku obavezu uplate odmah, a najkasnije u roku od pet dana od dana prijema opomene na propisane uplatne račune javnih prihoda.
 
Ukoliko poreska obaveza ne bude plaćena u ostavljenom roku, ili ako u tom roku ne bude podnet zahtev za odlaganje plaćanja poreskog duga, Odeljenje će otpočeti postupak prinudne naplate donošenjem rešenja o prinudnoj naplati.
 
Za sve potrebne informacije obveznici se mogu obratiti Odeljenju lokalne poreske administracije, šalter 2 i 3 Uslužnog centra (zgrada „Županije“) ili na telefone 025/468-149, 025/468-264, 025/468-147 i 025/468-158.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar