lokacija: Odžaci
objavljeno: 06.12.2018.

Izabrani predstavnici opštine Odžaci za novu sezonu takmičenja Srbija u ritmu Evrope

Društvo

Drugu godinu zaredom deca iz opštine Odžaci biće deo takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”.

Audicija za izbor predstavnika opštine Odžaci u novoj sezoni ovog najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja u zemlji održana u svečanoj sali Gimnazije i ekonomske škole u Odžacima.
 
Pred predstavnicima organizacije “Srbija u ritmu Evrope” nastupilo je dvadesetak dece predstavljajući svoj talenat za pevanje i ples.
 
Katarina Benka koja je protekle sezone bila učesnica ovog takmičenja odabrana je od strane produkcije da učestvuje i u novoj sezoni, a njoj će se na sceni pridružiti Teodora Tojagić, Teodora Arizanović i Ilija Ljubić.
 
Direktor programa “Srbija u ritmu Evrope”, Igor Karadarević, kaže da će takmičenje ove godine okupiti 23 opštine i grada.
 
- Na današnjoj audiciji pokušali smo da Katarini koja već ima iskustva na Prvoj srpskoj televiziji u “Srbija u ritmu Evrope” priključimo što više dece koja su kvalitetna. Ako Odžaci pobede to znači da će sledeće godine imati uživo Prvu srpsku televiziju i decu iz dvadeset gradova. Ove godine imaćemo malo teži zadatak, jer su se priključili veliki gradovi kao što su Kraljevo, Leskovac, Novi Pazar, a iz prethodne sezone ostali su Vranje, Novi Sad, Kragujevac, Sremska Mitrovica i Niš – rekao je Karadarević.
 
Produkcija takmičenja je organizovala audiciju u Odžacima u saradnji sa opštinskom Turističkom organizacijom i školom domaćinom.
Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat unaprede uz pomoć profesora koje će im dodeliti produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope”.
 
Pripreme će trajati šest meseci, do samog finalnog takmičenja koje će se održati u Vrnjačkoj Banji u junu 2019. godine uz prenos na Prvoj srpskoj televiziji.
 
Pobednik takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” biće odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a opština Odžaci će ponovo imati priliku da glasa i navija za svoje predstavnike.
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Klubu za stare u Apatinu održana je radionica izrade novogodišnjih ukrasa. Radionica je organizovana zahvaljujući saradnji Kluba...

Odeljenje za obrazovanje Gradske uprave grada Sombora obaveštava javnost da trenutno radi na izradi Elaborata o mreži osnovnih...

„Za nas jeste važno da Sombor bude, na neki način, prepoznat u fokusu i nacionalnih zajednica koje ovde...

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka. -...

U subotu se na Fruškoj gori odigrala prava drama i spasavanje dvojice mladića. Kako piše portal "NS uživo",...

U subotu je u Svečanoj sali opštine Кula održana dodela besplatnih auto-sedišta, za koje je lokalna samouprava izdvojila...