lokacija: Odžaci
objavljeno: 06.12.2018.

Izabrani predstavnici opštine Odžaci za novu sezonu takmičenja Srbija u ritmu Evrope

Društvo

Drugu godinu zaredom deca iz opštine Odžaci biće deo takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”.

Audicija za izbor predstavnika opštine Odžaci u novoj sezoni ovog najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja u zemlji održana u svečanoj sali Gimnazije i ekonomske škole u Odžacima.
 
Pred predstavnicima organizacije “Srbija u ritmu Evrope” nastupilo je dvadesetak dece predstavljajući svoj talenat za pevanje i ples.
 
Katarina Benka koja je protekle sezone bila učesnica ovog takmičenja odabrana je od strane produkcije da učestvuje i u novoj sezoni, a njoj će se na sceni pridružiti Teodora Tojagić, Teodora Arizanović i Ilija Ljubić.
 
Direktor programa “Srbija u ritmu Evrope”, Igor Karadarević, kaže da će takmičenje ove godine okupiti 23 opštine i grada.
 
- Na današnjoj audiciji pokušali smo da Katarini koja već ima iskustva na Prvoj srpskoj televiziji u “Srbija u ritmu Evrope” priključimo što više dece koja su kvalitetna. Ako Odžaci pobede to znači da će sledeće godine imati uživo Prvu srpsku televiziju i decu iz dvadeset gradova. Ove godine imaćemo malo teži zadatak, jer su se priključili veliki gradovi kao što su Kraljevo, Leskovac, Novi Pazar, a iz prethodne sezone ostali su Vranje, Novi Sad, Kragujevac, Sremska Mitrovica i Niš – rekao je Karadarević.
 
Produkcija takmičenja je organizovala audiciju u Odžacima u saradnji sa opštinskom Turističkom organizacijom i školom domaćinom.
Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat unaprede uz pomoć profesora koje će im dodeliti produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope”.
 
Pripreme će trajati šest meseci, do samog finalnog takmičenja koje će se održati u Vrnjačkoj Banji u junu 2019. godine uz prenos na Prvoj srpskoj televiziji.
 
Pobednik takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” biće odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a opština Odžaci će ponovo imati priliku da glasa i navija za svoje predstavnike.
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom Ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...