lokacija: Odžaci
objavljeno: 06.12.2018.

Izabrani predstavnici opštine Odžaci za novu sezonu takmičenja Srbija u ritmu Evrope

Društvo

Drugu godinu zaredom deca iz opštine Odžaci biće deo takmičenja “Srbija u ritmu Evrope”.

Audicija za izbor predstavnika opštine Odžaci u novoj sezoni ovog najvećeg dečijeg muzičkog takmičenja u zemlji održana u svečanoj sali Gimnazije i ekonomske škole u Odžacima.
 
Pred predstavnicima organizacije “Srbija u ritmu Evrope” nastupilo je dvadesetak dece predstavljajući svoj talenat za pevanje i ples.
 
Katarina Benka koja je protekle sezone bila učesnica ovog takmičenja odabrana je od strane produkcije da učestvuje i u novoj sezoni, a njoj će se na sceni pridružiti Teodora Tojagić, Teodora Arizanović i Ilija Ljubić.
 
Direktor programa “Srbija u ritmu Evrope”, Igor Karadarević, kaže da će takmičenje ove godine okupiti 23 opštine i grada.
 
- Na današnjoj audiciji pokušali smo da Katarini koja već ima iskustva na Prvoj srpskoj televiziji u “Srbija u ritmu Evrope” priključimo što više dece koja su kvalitetna. Ako Odžaci pobede to znači da će sledeće godine imati uživo Prvu srpsku televiziju i decu iz dvadeset gradova. Ove godine imaćemo malo teži zadatak, jer su se priključili veliki gradovi kao što su Kraljevo, Leskovac, Novi Pazar, a iz prethodne sezone ostali su Vranje, Novi Sad, Kragujevac, Sremska Mitrovica i Niš – rekao je Karadarević.
 
Produkcija takmičenja je organizovala audiciju u Odžacima u saradnji sa opštinskom Turističkom organizacijom i školom domaćinom.
Odabrana deca imaće priliku da svoj talenat unaprede uz pomoć profesora koje će im dodeliti produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope”.
 
Pripreme će trajati šest meseci, do samog finalnog takmičenja koje će se održati u Vrnjačkoj Banji u junu 2019. godine uz prenos na Prvoj srpskoj televiziji.
 
Pobednik takmičenja “Srbija u ritmu Evrope” biće odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a opština Odžaci će ponovo imati priliku da glasa i navija za svoje predstavnike.
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Saglasno odluci Vlade Republike Srbije, donete po preporuci Ministarstva zdravlja, zbog epidemije gripa nastave neće biti ni u...

Povodom sutrašnjeg Dana državnosti, danas je na platou ispred Doma kulture u Apatinu položeno cveće na spomen obeležja,...

Crveni krst Odžaci, u saradnji sa MUP-om RS PS u Odžacima, realizovao je juče predavanja po programu "Borba...

Radovi na pojačanom održavanju ulice Vojvode Mišića, koji  su krenuli u oktobru prošle godine, biće nastavljeni sa prvim...

U cilju podizanja ekološke svesti učenika osnovnih škola i promovisanja značaja očuvanja životne sredine, SBB fondacija organizuje „Ne...

Nakon kraće pauze, Кancelarija za besplatnu pravnu pomoć, u saradnji sa Opštinskom upravom Кula, ponovo pruža građanima besplatnu...