Isporučena šesta tranša paketa za socijalno ugrožena lica u somborskim selima
Šesta tranša prehrambenih paketa, zadnja tranša za ovu godinu, upućena je iz prostorija Crvenog krsta Sombor za socijalno ugrožena lica nastanjena u naseljenim mestima na teritoriji grada Sombora.
 
Radi se i ovog puta o 550 prehrambenih paketa koje će korisnici socijalne pomoći preuzeti u mesnim zajednicama  svog stanovanja. Кao i u prethodnim tranšama, sadržaj paketa je isti, odnosno, paketi sadrže po tri kilograma pirinča i šećera, četiri kilograma pasulja, tri litre ulja, testeninu, konzervirano povrće i druge prehrambene potrepštine“, rekao je predsednik Skupštine grada Sombora  primarijus dr Zoran Parčetić, koji je prisustvovao distribuciji prehrambenih paketa za socijalno ugrožena lica u selima.
 
Nadamo se da će upravo ovi paketi omogućiti našim sugrađanima da srećno i prijatno provedu nastupajuće praznike. Zato svim korisnicima i svim našim sugrađanima čestitam nastupajuće Božićne i Novogodišnje praznike i želim mnogo zdravlja i sreće“ istakao je u svojoj čestitki primarijus dr Zoran Parčetić predsednik Skupštine grada Sombora.
 
Podela paketa krenula je od Stapara i Doroslova i u toku ova dva dana, isporuka će biti završena, a poslednji će pakete dobiti korisnici u prigradskim naseljima.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar