Interkulturalna izložba u Somborskom edukativnom centru

Somborski edukativni centar u svojim prostorijama organizovao je izložbu dečjih radova nastalih tokom radionica koje su realizovane u proteklih nekoliko nedelja, a čiji su učesnici bila deca osnovnoškolskog uzrasta iz Sombora, uključujući i decu korisnike Prihvatnog centra za migrante.  

Dečji radovi na temu inkluzije, tolerancije i interkulturalnosti nastali su tokom radionica koje su realizovane u okviru projekta Škola dobre volje – volonter deci na usluzi uz finansijsku podršku Fondacije Ana i Vlade Divac i Fondacije za otvoreno društvo, kao i projekta My Art and Your Rights koji realizuje organizacija CEIPES iz Italije u saradnji sa SEC-om, a uz podršku Saveta Evrope. 
 
Nakon izložbe dečjih radova upriličena je zajednička večera za sve prisutne koju su zajedno pripremili roditelji dece učesnika radionica koji su u proteklom periodu u Somborskom edukativnom centru pohađali radionice o pozitivnom roditeljstvu u okviru projekta.  
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar