Interaktivne table za sve škole iz Opštine Odžaci

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice objavio je rezultate konkursa za finansiranje nabavki interaktivnih tabli sa projektorom za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja i učeničkog standarda sa teritorije AP Vojvodine.

Sve škole iz odžačke opštine su konkurisale, deset osnovnih i dve srednje, i svakoj školi su dodeljena sredstva za nabavku jedne interaktivne table sa projektorom.

Po okončanju konkursa Sekretarijat će sprovesti zajedničku nabavku, a interaktivne table sa projektorom isporučiće se i montirati onim redosledom kojim su se ustanove prijavile.

Sekretarijat je dodelio sredstva za nabavku ukupno 587 interaktivnih tabli sa projektorom za osnovne škole, 109 za srednje škole i osam interaktivnih tabli za domove učenika.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar