Intenzivnija saradnja Centra za socijalni rad Odžaci i OŠ Branko Radičević

U cilju unapređenja položaja dece i mladih, direktorka Centra za socijalni rad Odžaci, Gordana Lukić, je sa svojim saradnicama, Marijom Novaković, diplomiranim pedagogom i Danielom Ilić, diplomiranim psihologom posetila osnovnu školu ,,Branko Radičević'' u Odžacima gde je sa direktorkom škole Danijelom Đulibrk i diplomiranim psihologom Goranom Ivanovićem, održan radni sasatanak na temu ,,Pomoć u vaspitanju i razvojnim problemima dece''. Na sastanku je dogovoreno da se kroz zajedničko angažovanje održe predavanja na temu vršnjačkog nasilja i na temu razvijanja solidarnosti i humanosti.

U cilju unapređenja položaja dece i mladih, u narednom periodu, Centar će nastaviti sa posetama školama na području opštine Odžaci, radi uspostavljanja što bolje saradnje u rešavanju razvojnih problema dece školskog uzrasta.

Izvor i foto: 025.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar