Info radionica za poljoprivrednike u Кuli 21. marta

Regionalna razvojna agencija Bačka će uz podršku Razvojne agencije Srbije 21. marta 2019. godine održati info radionicu u Кuli, u okviru projekta: Održivi lokalni i regionalni razvoj Bačke - Međuinstitucionalna saradnja kao ključ razvoja ruralnih sredina u regionu Bačka.

Info radionica je namenjena poljoprivrednicima i nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava iz svih naseljenih mesta u opštini Кula.
 
Teme na info radionici su: Podsticaji i podrška Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede za 2019, podsticaji Pokrajinskog Sekreterijata za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i razvojnih fondova na teritoriji AP Vojvodine, IPARD II - aktuelne i buduće mere podrške, kao i modeli poslovnog udruživanja i umrežavanja poljoprivrednika po modelu i praksi EU (proizvođačke grupe LAG).
 
Po obavljenim predavanjima planirana je diskusija o temama kao i iznošenje predloga poljoprivrednika.
 
Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju i aktivno učestvuju u info radionici.
 
Izvor i foto:  RRA/q-media.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar