In memoriam - Monika Šelei

In memoriam - Monika Šelei (30.06.1975. - 06.05.2020.)

Danas nas je, u 45. godini života, napustila naša sugrađanka Monika Šelei, vlasnica kozmetološke labaratorije Marigold, koja je u 2019. godini dobila Oktobarsku nagradu opštine Apatin za izuzetna dostignuća u oblasti privrede. 

Ova vredna žena, po završetku Gimnazije u Apatinu i Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu, a nakon radnog iskustva koje je stekla u Apatinskoj pivari, brzo je dokazala da se posvećenošću, ljubavlju i upornošću žensko preduzetništvo itekako ceni, te svojim primerom podsticala sve oko sebe.
 
Ne tako davno, Monika je počela da uživa u životu u pravom smislu te reči. Osim poslovnog uspeha, pronašla je ljubav svog života i ostvarila se u majčinstvu, ali nažalost, prekratko je trajalo. 
 
Uvek je veliki gubitak za jednu zajednicu ostati bez ovakvog člana. Oni koji su je poznavali, pamtiće je po njenoj blagoj naravi i vedrom duhu.
Iza sebe je ostavila, neutešne, supruga Dragana i dvoje dece.
 
Sahrana će biti obavljena sutra, 07. maja, sa početkom u 14 sati, na Gradskom groblju u Apatinu.
 
Počivaj u miru, draga Monika.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Ilija

24.01.2021 | 13:30
Počivaj u miru Monika :(
Postavi komentar