lokacija: Odžaci
objavljeno: 06.08.2018.

Ilindanski dečiji program oduševio gračačku publiku

Društvo

Povodom “Ilindanskih svečanosti 2018″, u petak, 3. avgusta, u Bačkom Gračacu je održan zanimljiv kolažni dečiji program koji je uspešno realizovan u sali Doma omladine u režiji nastavnica Vanje Jovanović i Jelene Obradović. Najmlađi Gračani, njihovi roditelji i drugi posetioci su imali priliku da više od sat vremena uživaju u veselim maskama, skečevima i nastupu plesne grupe. 

Da dečija mašta može svašta, pokazalo je preko 40 učesnika maskenbala, koji su se svojski potrudili da predstave kreativne maske i da na pozornici stvore predivnu šarenu sliku likova iz dečijih priča, crtanih filmova i svakodnevnog života.
 
Organizovano je i žiriranje najoriginalnijih maski, pa je tako prvo mesto pripalo Željani Dondur iz Ratkova, drugo Maši Ličina iz B. Gračaca, a treće Miji Mrkalj, takođe iz Bačkog Gračaca.
 
Veoma zapažen nastup su imale i učenice osnovne škole koje su izvele moderne plesove i vokalni solista Ljiljana Milanović, dok je talentovani Marjan Brkljač imitacijom lika Zlatane iz popularne TV serije “Selo gori, a baba se češlja”, publiku nasmejao do suza.
 
Dečiju manifestaciju je podržao veliki broj sponzora, zahvaljući kojima su obezbeđene nagrade za sve učesnike maskenbala, kao i posluženje i sokovi za svu decu.

Izvor i foto: ico.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Klubu za stare u Apatinu održana je radionica izrade novogodišnjih ukrasa. Radionica je organizovana zahvaljujući saradnji Kluba...

Odeljenje za obrazovanje Gradske uprave grada Sombora obaveštava javnost da trenutno radi na izradi Elaborata o mreži osnovnih...

„Za nas jeste važno da Sombor bude, na neki način, prepoznat u fokusu i nacionalnih zajednica koje ovde...

Društvo za borbu protiv raka je kraj 2018. godine obeležilo skupštinom udruženja u Centru Zdravka. -...

U subotu se na Fruškoj gori odigrala prava drama i spasavanje dvojice mladića. Kako piše portal "NS uživo",...

U subotu je u Svečanoj sali opštine Кula održana dodela besplatnih auto-sedišta, za koje je lokalna samouprava izdvojila...