Humanitarni nastup mažoretkinja za Radeta Peuraču

Apatinske mažoretkinje nastupiće u nedelju, 18. avgusta 2019. godine od 18 sati, na trgu Nikola Tesla. Njihov jednosatni program biće humanitarnog karaktera.

Svi koji dođu da isprate nastup apatinskih mažoretkinja imaće priliku da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju novac za lečenje desetogodišnjeg Somborca, Radeta Peurače, koji je pre pet meseci oboleo od karcinoma pankreasa. Sva prikupljena sredstva će biti uplaćena na račun dečakovog oca.

U pauzi između nastupa zainteresovane devojčice će imati priliku da se oprobaju sa mažoretskim palicama uz asistenciju mažoretkinja.
 
U našoj zemlji Radetu lekari više ne mogu da pomognu, pa lečenje treba da nastavi u Lodnonu. Na Fejsbuku je otvorena grupa "Za Radeta do pobede" u okviru koje je organizovano prikupljanje finansijske pomoći za lečenje ovog mladog Somborca.
 
Svi koji žele da pomognu Radetu to mogu učini uplatom na sledeće račune:

Žiro račun: Predrag Peurača 340-32620329-12 (Erste banka)

Za uplate iz inostranstva: IBAN: RS35340000003262032912 (Banka Intesa)
SWIFT: GIBARS22
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar