Humanitarna akcija uoči koncerta Riblje čorbe u Apatinu

U Centru kulture PIK veče uoči koncerta Riblje čorbe na Trgu Nikole Tesle povodom dočeka srpske Nove godine, biće održana izložba fotografija sa poslednjeg koncerta ovog popularnog benda koji je održan u Apatinu.

-Kao što smo u prvobitnoj najavi koncerta rekli, celokupan događaj će imati humanitarnu notu. U ponedeljak, 13. januara, neposredno pred koncert, od 19 časova, u klubu CK PIK održaće se izložba fotografija sa koncerta Riblje čorbe koji je održan u Apatinu 2012. godine. Nakon otvaranja izložbe, od 20 časova predviđena je licitacija tih slika gde će svi građani Opštine Apatin i drugi gosti moći da kupe jednu od 18 fotografija - rekao je direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović.

Celokupan prilog od prodatih fotografijanamenjen je sugrađaninu Momiru Nikoliću koji boluje od težeg oblika dijabetesa usled čega gubi vid na oba oka i potrebna mu je operacija. Svi koji ne budu u prilici da pomognu sugrađaninu putem licitacije i kupovine fotografija, moći će to da učini prilozima u kutije koju budu postavljeni za tu namenu kako u klubu CK PIK, tako i tokom koncerta Riblje čorbe na Trgu Nikole Tesle.

Vlasnica ovog kluba Marijana Gajčin pozvala je sve ljude dobre volje da podrže akciju.

-Apelujem na sve naše sugrađane da dođu, kako bi zajedno pobedili u trci za zdravlje. Naš lokal radi već nekoliko meseci i jedini smo klub u Apatinu koji neguje alternativne pravce muzike. Mnogo nam je drago što možemo da otvorimo svoja vrata i pomognemo za neke više ciljeve i u širem smislu –rekla je Gajčin.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS