Human gest somborskih porodica Lakićević i Vuković - računar za Kuzmana

Somborska porodica Lakićević, Borislav, uspešan dugogodišnji karatista i trener u somborskom Karate klubu Dušan Staničkov, njegova supruga Aleksandra i kćerke Tamara, operativni licencirani karate trener, i Bojana, šampionka Vojvodine u popularnoj disciplini izvođenju kata, među prvima su se, čim je počelo vanredno stanje, prijavili gradskoj organizaciji Crvenog krsta. Njima su se u humanitarnom radu pridružili i prijatelji iz Kluba, Dragana i Nikola Vuković. Donirali su računar jednom đaku, kako bi mu učenje kod kuće bilo olakšano. Osnovac po imenu Kuzman bio je oduševljenje kad je postao vlasnik novog računara.

-Srećni smo što smo svakodnevno u prilici da olakšamo život svakome kome je to u ovim danima potrebno. Naša misija je borba za druge i ona nas najviše i ispunjava – rekao je Lakićević.  

 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar