Gradsko veće Sombora - za održavanja javnih površina u selima 50 miliona dinara
Gradsko veće je, na 105. sednici, usvojilo ponudu i plan rada Javnog komunalnog preduzeća „Prostor“ na poslovima uređivanja i održavanja javnih površina u somborskim selima. Vrednost poslova koju će „Prostor“ obaviti procenjena je na 50.000.000,00 dinara, o čemu je sačinjen i potpisan ugovor sa lokalnom samoupravom koja finansira održavanje javnih površina u selima.
 
JKP „Prostor“ će u 2018. godini održavati neaktivna groblja u gradu i selima i za navedene poslove, ugovorena vrednost poslova koju će Grad finansirati iznosi 7.000.000,00 dinara, odlučeno je na sednici Gradskog veća.
 
Grad će sa 12.000.000,00 dinara finansirati i službu zoohigijene koju obavlja JKP „Čistoća“, odlučeno je na 105. sednici Gradskog veća, održanoj 19. februara 2018. godine.

Veće je razmotrilo i prihvatilo i na dalje odlučivanje Skupštini grada Sombora uputilo predlog Statuta Turističke organizacije grada Sombora.
 
Veće je donelo Pravilnik o kriterijumima i merilima za učešće korisnika i njegovih srodnika u ceni usluge pomoći u kući, personalne asistencije i dnevnog boravka dece, mladih i odraslih lica i na osnovu kriterijuma pravilnik za svaku od navedenih socijalnih usluga.

Gradsko veće je odlučilo i o drugim pitanjima iz delokruga svoga rada.
 

Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar